Uusi ohjelmistopäivitys mahdollistamaan hands-free nouto

26.maaliskuu 2020

SHJ Group Oy on tänään käynnistänyt uuden kehityshankkeen, jonka tuloksena syntyy mm. hands-free -toiminnallisuus yrityksen Smartpickbox-automaatteihin. Uusi toiminnallisuus mahdollistaa täysin kosketusvapaan noudon yrityksen Avainlippu-automaateista auttaen vähentämään bakteerien leviämistä, joka luonnollisesti huolettaa monia näin koronaviruspandemian aikana.
SHJ Group Oy:n automaatit 1) soveltuvat niin tuonteihin kuin noutoihinkin, 2) ovat räätälöitävissä esim. koon ja lokeromäärän osalta ja 3) integroitavissa erilaisiin vaativiinkin taustajärjestelmiin. Myös erilaisia ‘plug and play ‘ -perusratkaisuja on tarjolla, joiden käyttöönotto yksinkertaisimmillaan vaatii vain töpselin seinään.
Smartpickbox -automaatteja on käytössä useilla eri aloilla, mm. apteekeissa, kaupungeissa ja kunnissa (hoitotarvike- ja/tai apuvälinejakeluun), joiden asiakkaisiin kuuluu myös riskiryhmään kuuluvia ikäihmisiä, kroonisia tauteja sairastavia ja hengitystieinfektioille alttiita henkilötä.
Lisätietoja: Seppo Kangas, p. 050 4252123 seppo.kangas@smartpickbox.com